Esztétika - komfort - funkció

Jobb életminőség,
komfortosabb otthon

Magánszféra

Az otthon biztonsága

Prémium nyílászárók a legjobb ár/érték arányban

Mit nyújtunk Önnek?

Mivel kínálunk többet mint más?

 MINDEN EGY HELYRŐL  Nyílászáró és árnyékolás: Sok időt és energiát takaríthat meg azzal, hogy egy gyártótól tudja kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb termékeket, mivel e két termékkör szoros kapcsolatban áll mind beépítés mind használat szempontjából.

 SZAKSZERŰ SEGÍTSÉG  Szakembereink segítenek a választásban, akár a tervezési fázistól a megvalósításig végigkísérik a folyamatot, ezzel biztosítva a legjobb végeredmény elérését.

 MINŐSÉG  Fa és Műanyag esetén is a legkiválóbb alapanyagokból dolgozunk. Kimagasló minőség és extrák, rendkívül hosszú élettartam. Magas stabilitás, nagyon jó hőszigetelő és hangszigetelő értékek.

 EXTRÁK  A mai trendnek megfelelő alumínium burkolattal is választhatóak ablakaink, amely minden ismert RAL-színnel, vagy különleges effektekkel elérhetők. Továbbá opcióként választható termékek, melyek a nyílászárók beépítésénél, a káva szakszerű és hőhídmentes kialakításban segítenek.

Melyiket válasszam?

Clip nyilaszarok


Amikor Ön új épület építésbe kezd vagy felújít, akkor hosszú távra tervez.  
A nyílászáró anyagának, típusának, színének, működtetésének kiválasztása alapvetően meghatározzák azon tényezők, amin nem lehet vagy nem érdemes változtatni. Ezek közül a legfontosabbak:

 • Épület szerkezetének jellege (Hagyományos; Könnyűszerkezetes; Passzívház; Aktívház stb...)
 • A beépítési helyszín készültségi szintje
  (Tervezési fázis; Építési fázis; Kész épületvakolás előtt; Utólagos beépítés; Részleges felújítás; Teljes felújítás; stb..)
 • A helyiségek milyen funkciót töltenek be.

Ezek után következnek a szubjektív elvárások a végeredmény tekintetében, határidőkkel, pénzügyi lehetőségekkel.
Az említett részletek összehangolásával tudjuk a leginkább Önnek megfelelő megoldást kínálni.

Minden további kérdésére és észrevételére szívesen válaszolunk. Hívjon: Tel: (28) 441-567, vagy írjon nekünk!

Jó hőszigetelő nyílászáróra van szüksége? Fényárban úszó helyiségeket szeretne, de mégis hosszú éveken keresztül biztonságosan használható stabil szerkezeteket kíván használni?

Ablakok

ar ablakok

Fa ablakok A fa nyílászárók történelme egészen az ókorig nyúlik vissza, nagy hagyománnyal rendelkezik. Gyártás során kisebb az energiafelhasználás, újrahasznosítható, természetes, megújuló alapanyag. Alapanyagát tekintve vetemedésmentes három, ill. négy rétegben ragasztott alapanyag, toldásmentes vagy toldott kivitelben.

Fa-alu ablakok -A nyílászáró belső fa felület meleg légkört teremt, míg a külső alumíniumborítás könnyed, stílusos megjelenést biztosít lakókörnyezetünknek.

Műanyag ablakok -A műanyag nyílászárók felépítésének köszönhetően jó a hang- és hőszigetelő képessége és nagyfokú formatartósság jellemzi. Legfőbb előnye a hosszú élettartam és a gyors gyártási határidő. Az ablakok küllemét nézve széles forma és színválaszték jellemzi és szinte minden beépítési területen alkalmazható.

Műanyag-alu ablakok -A Műanyag -Aluminium anyagú ablakszerkezetek kiválló hőtechnikai paraméterekkel, modern és időjárásálló külső alu-borítással készülnek garantálva hoszzútávú élettartamot.

tovább...

Szeretne házán egységes és harmonikus vonalvezetést látni nyílászáróival? Kiváló szigetelési értékek mellett a hő- és zajvédelem is fontos Önnek? Szükség van beépített modern betörésvédelemre?

Ajtók

ar ajtok

Fa bejárati ajtók - A fa nyílászárók történelme egészen az ókorig nyúlik vissza, nagy hagyománnyal rendelkezik. Gyártás során kisebb az energiafelhasználás, újrahasznosítható, természetes, megújuló alapanyag. Alapanyagát tekintve vetemedésmentes három, ill. négy rétegben ragasztott alapanyag, toldásmentes vagy toldott kivitelben. UV álló 4 rétegű felületkezeléssel látjuk el, Rendszeres karbantartás esetén minőségét hosszú ideig megőrzi.

Műanyag alu burkolatos bejárati ajtók - A műanyag nyílászárók felépítésének köszönhetően jó a hang- és hőszigetelő képessége és nagyfokú formatartósság jellemzi. Legfőbb előnye a hosszú élettartam és a gyors gyártási határidő. Az időjárás viszontagságainak tartósan ellenáll és anyaga a fenntarthatóságot követi.

Tűzgátló ajtók - Az acél nyílászárók specialistájaként a Novoferm a tűzgátló ajtók minősítő intézetek által bevizsgált és engedélyezett széles palettáját kínálja. Akár 30-60-90 vagy 120 perces tűzgátlás, akár standard felszereltség vagy speciális kivitelek- minden igényre létezik megfelelő megoldás.

tovább...

Kik vagyunk?

A németországi  ROMA  cég árnyékolástechnikai termékeinek magyarországi, valamint közép- és kelet-európai kizárólagos gyártója és forgalmazója vagyunk. 1995 óta nevünk egyet jelent a minőségi alumínium redőnyökkel. Éves szinten több tízezer terméket gyártunk. Termékkínálatunkat folyamatosan bővítve igazodunk a folyamatosan változó igényekhez.

Büszkék vagyunk arra, hogy képviselhetjük a  ROMA -t, aki Európa vezető árnyékolástechnikai cége. Vezető szerepét a folyamatos műszaki fejlesztéseknek, változatos műszaki megoldásoknak, a gyártás során felhasznált minőségi alapanyagoknak, valamint a piacon egyedülálló szín- és formagazdagságának köszönheti.

Tekintse meg kibővült referencia galéria oldalunkat!


Jó böngészést kívánunk! Kérdése esetén forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.
Hívjon: Tel: (28) 441-567, Fax: (28) 441 081,vagy írjon nekünk!

Üdvözlettel: Alu-Redőny Kft.

Referencia galéria

referenciak

 

GYÁRTÓK, PARTNEREK

logo roma
logo pratic
logo somfylogo novoferm
logo ar

 

INFO

 • Jogi nyilatkozat
 • Elérhetőségek: Alu-redőny Kft.
  H-2146 Mogyoród, Víztorony u. 1.
  Tel: (28) 441-567, Fax: (28) 441 081,
  E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.