Esztétika - komfort - funkció

Jobb életminőség,
komfortosabb otthon

Magánszféra

Az otthon biztonsága

Prémium garázskapuk a legjobb ár/érték arányban

Mit nyújtunk Önnek?

Mivel kínálunk többet mint más?

 SZAKSZERŰ SEGÍTSÉG  Szakembereink segítenek az optimális termék kiválasztásában.

 MINŐSÉG  Intelligens vezérlés, halk üzemú motorok, hosszabb élettartam, alkatrészvédelem.

 BIZTONSÁG  Betörés lehetőség védelem, fény- és üvegtörés érzékelés, feltolásvédelem, vihar, szél és széllökés elleni védelem.

 KOMFORT ÉS KÉNYELEM  Komplex vezérlési rendszerek, a maximális kényelemért.

 EXTRÁK  A motor a tengelyben helyezkedik el, nem igényel további helyet, rejtett vezérlés ...

 

Clip garazskapuk

Melyiket válasszam?

A motoros meghajtással többféle vezérlési rendszer alkalmazása válik lehetővé. Automatikus (programozott) vezérléssel lehetőség van a rendszer működtetésére akár a tulajdonos távollétében is.

 • Spórolás automatizálással
 • Vezetékes- vagy rádiós vezérlés
 • Biztonság egy gombnyomásra

Motorokkal és vezérlésekkel kapcsolatban minden felmerülő kérdésével keressen bátran minket!

Hívjon: Tel: (28) 441-567, vagy írjon nekünk!

Kis méretű a garázs, vagy maximális helykihasználást akar? Födém alá futó-, gördülő- vagy szekcionált kaput szeretne?

Az újkori építészetben a házak közti kis távolságok, a szűk utcák gyakran csak kis kifutót hagynak a kapu előtt. Mivel azonban a kapu felnyitása nem igényel külön területet, ezt a teret nyugodtan használhatja egy második autó vagy vendégek számára. Nem kell félnie, amikor gyermekei rohanva hozzák ki a biciklit a garázsból: a kapu csak fel-le irányban mozog, és azonnal megáll, ha akadály kerül az útjába.

Az óvatlan pillanatokban is biztonságban van a családja: A ROMA garázskapuk a 12453-as EU normának megfelelően a legmodernebb elektronika és biztonságtechnika szerint készülnek. Valamennyi beüzemelt területet felügyel a kapuvezérlő elektromos és pneumatikus kapcsolórendszere és fénysorompója. Ezáltal az üzemeltetési és anyaghibákból adódó személyi és vagyoni károk gyakorlatilag kizártak.

Ha fúj is a szél vagy rossz az idő az Ön garázskapuja automatikusan felnyílik és a garázs világítása felkapcsolódik. Így Ön száraz és biztos lábbal éri az otthonát pl. egy bevásárlás vagy fárasztó nap után.
Vonalvezetésük rendkívül elegáns, a garázskapukkal szemben támasztott legmagasabb követelményeknek is megfelelnek.

Kiváló minőségű garázskaput szeretne? Szeretné biztonságban tudni járművét? Régi garázskapuja hangos, vagy már rozsdásodik?

Roma garázskapu rendszerek

gk roma

Teljesen új esztétikai élményt nyújtanak az általunk kínált ROMA garázskapuk. A födém alá futó kapuk helytakarékosak, kiválóan alkalmazhatók alacsony garázsokban is. A kiváló minőségű alumíniumból készült, zárt tokos kivitelű redőnykapu a legmodernebb motoros működtetéssel párosul. Igényes kialakítása az esztétikus megjelenés záloga. A ROLENTO esetén a vezetékek a vezetősínbe rejthetőek.

A kapukat kizárólag motoros működtetéssel gyártjuk.

tovább...

 

Hőszigetelt garázskapura van szüksége? Számít önnek a minőség? Évek múlva sem szeretné festegetni garázskapuját?

Novoferm garázskapuk

Novoferm garazskapuk

Van-e annál kellemesebb érzés, mint egy fárasztó nap után végre hazaérni? A szekcionált garázskapuk egy gombnyomásra kinyílnak, és azonnal az otthonosság jóleső érzetét nyújtják. Az Önnek legmegfelelőbb garázskapu kiválasztásáért forduljon bizalommal hozzánk. Nálunk megtalálja a legkedvezőbb megoldást: mindegy, hogy épít vagy felújít: automata garázskapu rendszereinkkel csak a legjobban járhat! A megfelelő hőszigetelés érdekében az egyes szekciók kizárólag kettős falú - speciális hőszigetelő habbal töltött - szendvicsszerkezettel készülnek.

tovább...

Kik vagyunk?

A németországi  ROMA  cég árnyékolástechnikai termékeinek magyarországi, valamint közép- és kelet-európai kizárólagos gyártója és forgalmazója vagyunk. 1995 óta nevünk egyet jelent a minőségi alumínium redőnyökkel. Éves szinten több tízezer terméket gyártunk. Termékkínálatunkat folyamatosan bővítve igazodunk a folyamatosan változó igényekhez.

Büszkék vagyunk arra, hogy képviselhetjük a  ROMA -t, aki Európa vezető árnyékolástechnikai cége. Vezető szerepét a folyamatos műszaki fejlesztéseknek, változatos műszaki megoldásoknak, a gyártás során felhasznált minőségi alapanyagoknak, valamint a piacon egyedülálló szín- és formagazdagságának köszönheti.

Tekintse meg kibővült referencia galéria oldalunkat!


Jó böngészést kívánunk! Kérdése esetén forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.
Hívjon: Tel: (28) 441-567, Fax: (28) 441 081,vagy írjon nekünk!

Üdvözlettel: Alu-Redőny Kft.

Referencia galéria

referenciak

 

GYÁRTÓK, PARTNEREK

logo roma
logo pratic
logo somfylogo novoferm
logo ar

 

INFO

 • Jogi nyilatkozat
 • Elérhetőségek: Alu-redőny Kft.
  H-2146 Mogyoród, Víztorony u. 1.
  Tel: (28) 441-567, Fax: (28) 441 081,
  E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.