alubox redonyok

Eléépíthető redőny-rendszereink

Eléépíthető (külsőtokos) redőny - rendszereinket rendkívüli szín- és formagazdagság jellemzi. A redőnyök gyártása során felhasznált alapanyag minden esetben kiváló minőségű gondozásmentes alumínium. eléépíhető redőny-rendszereink már elkészült épület esetén is alkalmazhatók, mivel a nyílászáró előtt helyezkednek el.

tovább...

Ráépíthető redőny-rendszereink

A ROMA redőny- és zsaluziarendszereinek ezen típusai a ház falazatába kerülnek beépítésre, a tokozat nem látszik. A tervezőnek már a tervezési fázisban számolnia kell vele!!! Egy esetleges felújítás, korszerűsítés alkalmával érdemes a nyílászárókat is kicserélni, a lehető legjobb hőszigetelés elérésének érdekében.

tovább...

Különleges redőnyeink

Különleges redőnyeink olyan árnyékolástechnikai problémákra jelenthetnek megoldást Önnek, melyre nem is mert gondolni, vagy ha kereste, eddig nem talált rá megoldást. Oromzatra, tetőtérbe, ferde vonalú ablakokra, régi redőnyök felújításához.

tovább...

alubox zsaluziak

Eléépíthető rendszerekhez

Az eléépíthető redőnyökhöz hasonlóan a ROMA külsőtokos zsaluzia rendszerek is a nyílászáró előtt kerülnek felszerelésre. Ennek köszönhetően a két külsőtokos rendszer egymással kombinálható. A jól megtervezett helykihasználás miatt - a motor a lamellacsomag előtt található- komplett  rendszerek alakíthatók ki.

tovább...

Ráépíthető rendszerekhez

A ráépíthető zsaluzia rendszer a nyílászáró fölé kerül beépítésre, tokja a beépítést követően nem látszik a homlokzatban. A kemény pur-habból készült tok kiváló hőszigető tulajdonsággal rendelkezik. Mivel a felsőtokos redőny- és zsaluzia tokméretei megegyeznek, a két rendszer kombinálható

tovább...

Homlokzati rendszerekhez

A napsugarak a modern épületek nagy üvegfelületeitt nagyon gyorsan felmelegítik, így azok szinte fűtőtestként funkcionálnak. A zsaluzia igen hatékony külső árnyékoló, mely egyben a homlokzat stílusát meghatározó építészeti elem is. A beeső fény mennyisége igény szerint szabályozható.

tovább...

alubox szunyoghalok

Ablakra ajánljuk

Régen a szúnyoghálós termékek funkciója a leginkább a szúnyogok távoltartása volt. Mára azonban többszörös funkciót lát el, miközben megakadályozza a szúnyogok és egyéb kisállatok bejutását, lehetővé teszi a szellőztetést és közlekedést is.

A zavartalan kilátást az üvegrost-fonal alapú, rácsszövéssel készült szúnyogháló nyújtja. Az időjárási ingadozásoknak (tartós eros napsütés, téli hideg) jól ellenáll. UV-álló üvegszálas hálónk igény esetén helyettesíthető az erősebb igénybevételnek kitehető fémhálóval.

tovább...

 Ajtóra ajánljuk 

Meleg nyári estéken egy pohár borral a kezében nyitott ablaknál és ajtónál ül a nappaliban és hirtelen ..zzzzzzzz... Megint itt van tehát az ideje annak, amikor védekeznie kell a szúnyogok ellen. Szúnyoghálóinkkal nyugodtan élvezheti a friss esti levegőt anélkül, hogy otthona megtelne hívatlan vendégekkel.

Ha nincs rá szüksége, egyszerűen tolja oldalra. Annyira kis helyet foglal el, hogy nem fogja akadályozni a közlekedésben. A megfelelő típusú szúnyoghálóval otthonát könnyen egyedivé teheti.

tovább...

alubox teraszarnyekolok

Pergolák

Változatos megjelenésével, sokrétű műszaki tartalmával a szabadtéri árnyékolás legfontosabb eleme. A falhoz épített kiviteltől a szabadon állóig, a kézi működtetéstől a teljes automatizálásig, igen változatos megoldásokat tesz lehetővé.

tovább...

Nyílászáró elé épített

A modern nyílászárók elé épített árnyékoló a választott textil tulajdonságai szerint visszatükrözi a napsugarakat, korlátozza a kíváncsi tekinteteket, emellett kilátást biztosít, és elegendő fényt enged be lakótérbe. Nagy szélállóság, UV stabil textilek, filigrán alumínium szerkezet, automatizált működtetés.

tovább...

Napellenzők

Nem csak a teraszt, hanem a napellenző alatt levő üvegfelületeket is árnyékolhatjuk vele. Könyökkaros nyitási megoldásának köszönhetően zárt állapotban kis helyen elfér, szinte észrevétlenül beleolvad a homlokzatba. Mozgatása általában motoros, de lehet kézi is.

tovább...

alubox garazskapuk

Roma garázskapu rendszerek

A garázskapuk kézzel történő működtetésével ellentétben ezek elektromos mozgatása számos előnnyel jár. Valamennyi ROMA kapura jellemző az alumíniumból készült könnyed kapupalást.
A palástok 12 alapszínben készülnek. több, mint 50 fólia szín közül választhatja ki az Önnek legmegfelelőbb egyedi palástot. Hagyja, hogy inspirálja az alumínium kecses hatása, és legyen valami különlegesnek a tulajdonosa. A paláston kívüli alkatrészeket a RAL Classic színskála több, mint 300 színe közül választhatja ki.

tovább...

Novoferm garázskapuk

A Novoferm billenőkapuk robosztus szerkezetüknek köszönhetően nap mint nap, esőben, szélben, hóban, fagyban teljesítenek szolgálatot. A gondos megmunkálás eredményeképpen kimagasló felületvédelemmel rendelkeznek. Kényelmesen kézzel, vagy elektromos hajtás segítségével működtethetők. A szekcionált kapuk kerete nemesacélból készült, az időjárással szemben különösen ellenálló alsó lezáróprofillal rendelkezik. Az egyes szekciók kizárólag kettős falú szendvicsszerkezettel készülnek, melyek hőszigetelő PUR habbal vannak kitöltve.

tovább...

alubox nyilaszarok

 Ablakok

Jó hőszigetelő nyílászáróra van szüksége? Fényárban úszó helyiségeket szeretne, de mégis hosszú éveken keresztül biztonságosan használható stabil szerkezeteket kíván használni?

 • Fa ablakok
 • Fa-alu ablakok
 • Műanyag ablakok
 • Műanyag-alu ablakok

tovább...

Ajtók

Szeretne házán egységes és harmonikus vonalvezetést látni nyílászáróival? Kiváló szigetelési értékek mellett a hő- és zajvédelem is fontos Önnek? Szükség van beépített modern betörésvédelemre?

 

 • Fa bejárati ajtók
 • Műanyag alu burkolatos bejárati ajtók
 • Tűzgátló ajtók

 

tovább...

GYÁRTÓK, PARTNEREK

logo roma
logo pratic
logo somfylogo novoferm
logo ar

 

INFO

 • Jogi nyilatkozat
 • Elérhetőségek: Alu-redőny Kft.
  H-2146 Mogyoród, Víztorony u. 1.
  Tel: (28) 441-567, Fax: (28) 441 081,
  E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.