Oktató- és bemutató központunk

Oktató- és Bemutató központunkat Önöknek és Partnereinknek hoztuk létre, hogy legyen egy megfelelő környezet, ahol termékeinket kipróbálhatják, illetve állandó képzéseinken megtanulhatnak mindent, ami munkájukban nélkülözhetetlen.

 

Meglátni, kipróbálni, megszeretni!

Mi hiszünk ebben. Mielőtt más mellett döntene, nézzen be hozzánk!

Látogasson el hozzánk Mogyoródra, nézzen szét közel 800 m2-es bemutatótermünkben. Garantáljuk, hogy nem fog csalódni! Szerénytelenség nélkül állíthatjuk, hogy miénk Magyarország legnagyobb, legexluzívabb bemutatóterme.

Megtekintheti, megfoghatja, kipróbálhatja működés közben a kiállított redőnyöket, kapukat, zsaluziákat, szúnyoghálókat.
Meggyőződhet az általunk gyártott termékek minőségéről, műszaki színvonaláról.

Kollegáink készséggel megválaszolják kérdéseit, segítünk Önnek kiválasztani az igényeinek legmegfelelőbb típust. A kiváló minőség mellett nagy figyelmet fordítunk a tetszetős kialakításra is.
Több mint 300 színünk közül biztosan megtalálja az amit otthonába képzelt.

Új! Időpontfoglalás a bemutatóterembe

Valamely termékünk felkeltette érdeklődését és szívesen megtekintené, kipróbálná, esetleg bővebb információra lenne szüksége? Kérjük látogasson el bemutatótermünkbe, amellyel kapcsolatban lehetőség van időpontfoglalásra. Amennyiben időpontot foglal, értékesítő kollégánk a megjelölt időpontban személyesen várja Önt és csak Önnel foglalkozik . Kérjük éljen a lehetőséggel!

Hívjon minket a +36 28 441-567 telefonszámon vagy írjon nekünk az Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. e-mail címünkre.

Amennyiben nem áll módjában felkeresni bemutatótermünket, lakhelyéhez legközelebb eső kiemelt partnerünket ajánljuk, aki szintén rendelkezik bemutató teremmel.


Tekintse meg termékeinket élőben a bemutató termünkben!

2146 Mogyoród, Víztorony u. 1.

 

GYÁRTÓK, PARTNEREK

logo roma
logo pratic
logo somfylogo novoferm
logo ar

 

INFO

  • Jogi nyilatkozat
  • Elérhetőségek: Alu-redőny Kft.
    H-2146 Mogyoród, Víztorony u. 1.
    Tel: (28) 441-567, Fax: (28) 441 081,
    E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.