akciós redőny árkalkulátor - OPTIMO

Készítsen redőny árkalkulációt gyorsan, kényelmesen és küldje el nekünk kötelezettségek nélkül!

tovább a kalkulátorhoz...

Jobb életminőség,
komfortosabb otthon

Esztétika - komfort - funkció

Mi a minőségre szavazunk! Amit nálunk megtalál, az a prémium minőség és a profizmus.

Kiemelt partnereink, képviseleteink

Viszonteladói hálózatunknak köszönhetően ROMA és AR termékeink az ország bármely pontján elérhetők!

Partnereink, képviseleteink

OTTHON. ÉLET. MINŐSÉG.

 

Amit nálunk megtalál, az a prémium minőség és a profizmus. Az általunk kínált megoldásokra - legyen az redőny, zsaluzia, teraszárnyékoló, pergola vagy szúnyogháló, illetve garázskapu - egyaránt igaz a kiváló minőség, az esztétika és a nagyfokú variálhatóság ötvözése a legmodernebb technikákkal. Árnyékolástechnikai megoldásaink Európa piacvezető cégeitől származnak.

ar hu
A német
  ROMA   márkanév mára már hazánkban is egyet jelent a legjobb minőséggel. Idén kibővítettük kínálatunkat az olasz Pratic cég külső textilárnyékolóival, aki az olasz dizájnt a külső terek árnyékolásával ötvözve újraalkotja meglévő elképzeléseinket a szabad terekről.

Látogasson el hozzánk Mogyoródra, nézzen szét közel 800 m2-es bemutatótermünkben. Garantáljuk, hogy nem fog csalódni! Szerénytelenség nélkül állíthatjuk, hogy miénk Magyarország legnagyobb, legexkluzívabb bemutatóterme.

Megtekintheti, megfoghatja, kipróbálhatja működés közben a kiállított redőnyöket, kapukat, zsaluziákat, szúnyoghálókat. Kollegáink készséggel megválaszolják kérdéseit, segítünk Önnek kiválasztani az igényeinek legmegfelelőbb típust. Biztosan megtalálja azt amit otthonába képzelt.

kalkulator 580  

idopontfoglalas  

kiemelt partnereink

Többet nyújtunk a puszta gyártásnál és értékesítésnél


 SZAKSZERŰ SEGÍTSÉG 
Szakembereink segítenek a választásban, akár a tervezési fazistól a megvalósításig végigkísérik a folyamatot.

 ESZTÉTIKA  Redőnyrendszereinket az elegáns megjelenés és funkcionalitás finom összhangja jellemzi, az Önek tetsző szinben.

 KOMFORT ÉS KÉNYELEM  Amennyiben szeretné, akár okostelefonnal, vagy más intelligens vezérléssel is irányíthatja redőnyeit.

 KÖRNYEZET-TUDATOSSÁG  Megfelelő árnyékoló kiválasztásával tegye élhetőbbé környezetét és egyúttal takarítson meg energiát is.

 BIZTONSÁG  Biztonsági csomaggal felszerelt termékeink emelt biztonságérzetet adnak, megnövelik a bejutási időt, ezáltal megnehezítik az illetéktelenek behatolását.

 EXTRÁK  Árnyékolástechnikai rendszereink valódi rendszerként elégítik ki a legtöbb egyedi igényt, talán olyat is amire nem gondolt.

 HOSSZÚ IDEJŰ GARANCIA  Az átadást követően sem hagyjuk magára.

 

Kik vagyunk?

A németországi  ROMA  cég árnyékolástechnikai termékeinek magyarországi, valamint közép- és kelet-európai kizárólagos gyártója és forgalmazója vagyunk. 1995 óta nevünk egyet jelent a minőségi alumínium redőnyökkel. Éves szinten több tízezer terméket gyártunk. Termékkínálatunkat folyamatosan bővítve igazodunk a folyamatosan változó igényekhez.

Büszkék vagyunk arra, hogy képviselhetjük a  ROMA -t, aki Európa vezető árnyékolástechnikai cége. Vezető szerepét a folyamatos műszaki fejlesztéseknek, változatos műszaki megoldásoknak, a gyártás során felhasznált minőségi alapanyagoknak, valamint a piacon egyedülálló szín- és formagazdagságának köszönheti.

Tekintse meg kibővült referencia galéria oldalunkat!


Jó böngészést kívánunk! Kérdése esetén forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.
Hívjon: Tel: (28) 441-567, Fax: (28) 441 081, vagy írjon nekünk!

Üdvözlettel: Alu-Redőny Kft.

Referencia galéria

referenciak

Partnereink

Országos szinten rendelkezünk megbízható szerződéses partnerekkel.

A magas színvonal fenntartása érdekében rendszeres képzéseket tartunk számukra. Törekszünk arra, hogy számukra teljes körű támogatást nyújtsunk a logisztika, értékesítés, szerviz, oktatás és információszolgáltatás területén.

Pontos szállítás

Partnereink munkájának megkönnyítése érdekében teljes körű támogatást nyújtunk: saját gépjármű flottával biztosítjuk a megrendelt termékek pontos idejű házhoz szállítását. Az elkészült termékek kiszállítását, kijelölt szállítási útvonalaink mentén heti rendszerességgel végezzük. Büszkék vagyunk arra, hogy Partnereink mindenkor megbízhatnak szállításaink pontosságában.

Gyártás / raktározás

Cégünknél közel 8000 m²-en folyik a gyártás és a raktározás. Raktárkészletünk lehetővé teszi, hogy gyártási határidőnk a lehető legrövidebb, a piacon egyedülálló legyen.
A kiválasztott termék a megrendeléstől számítva akár 2 héten belül otthonában felszerelésre kerülhet, ahol - ha szükséges - szakembereink biztosítják a szakszerű beépítést!

Garancia

Komplett termékeinkre terméktől függően akár 5 év garanciát vállalunk. A garancia érvényesítésének feltétele a terméken található AR vagy ROMA matrica, valamint a termékünkről kiállított számla megléte. A németországi ROMA KG. több évtizedes gyártói tapasztalata a garancia arra, hogy termékeink megbízhatóak, hosszútávú használatra tervezettek és kiváló minőséget képviselnek.

Kiemelt partnereink

tape600 1

A ROMA és AR termékeink viszonteladói hálózatunknak köszönhetően az ország bármely pontján elérhetők. Arra törekszünk, hogy partnereinknek teljes körű támogatást nyújtsunk a logisztika, értékesítés, marketing, szerviz, oktatás területén.

Kiemelt partnerprogramunk

Kiemelt partnerprogramunk keretében csak azokat a viszonteladóinkat ajánlunk Önnek, akik megbízhatóan ROMA termékeket forgalmaznak. Ezen kívül rendelkeznek bemutatóteremmel, illetve munkatársaik részt vesznek rendszeres műszaki továbbképzési programunkon.

tovább...

Oktató- és bemutató központunk

tape600 2

Oktató- és Bemutató központunkat Önöknek és Partnereinknek hoztuk létre, hogy legyen egy megfelelő környezet, ahol termékeinket kipróbálhatják, illetve állandó képzéseinken megtanulhatnak mindent, ami munkájukban nélkülözhetetlen.

Meglátni, kipróbálni, megszeretni!

Mi hiszünk ebben. Mielőtt más mellett döntene, nézzen be hozzánk!
Látogasson el hozzánk Mogyoródra, nézzen szét közel 400 m2-es bemutatótermünkben. Garantáljuk, hogy nem fog csalódni! Szerénytelenség nélkül állíthatjuk, hogy miénk Magyarország legnagyobb, legexluzívabb bemutatóterme.

tovább...

GYÁRTÓK, PARTNEREK

logo roma
logo pratic
logo somfylogo novoferm
logo ar

 

INFO

  • Jogi nyilatkozat
  • Elérhetőségek: Alu-redőny Kft.
    H-2146 Mogyoród, Víztorony u. 1.
    Tel: (28) 441-567, Fax: (28) 441 081,
    E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.